WAT EN HOE?

Na een paar jaar les te hebben gegeven, merkte ik op dat veel niet alleen studenten, maar ook drummers en muzikanten in het algemeen de gewoonte hebben om vast te houden aan een aantal tijdpatronen die ze kennen en je zou die horen terugkomen in veel van de fills en frases ze spelen. Ik wilde een manier vinden om mijn studenten te helpen en te dwingen om op een eenvoudige manier voorbij de patronen te kijken die ze kennen en toen begon ik met het ontwikkelen van wat nu de TINYRHYTHMBOX-methode is.

TINYRHYTHMBOX bestaat uit drie verschillende soorten kaarten die herkenbaar zijn aan het verschillend gekleurde logo op de achterkant. De blauwe en basiskaarten bevatten het hele GRID-systeem, zodat we op elke manier één tel kunnen spelen met kwart-, acht- en zestiende noten. De rode kaarten zijn hetzelfde, maar met drielingen en de gele kaarten zijn wat we de BEATMAKERS noemen. Dit betekent dat we vier keer de meest gespeelde patronen hebben genomen om u te helpen meer te creëren dan alleen een willekeurig patroon, maar volledige drumbeats en meer te creëren!

Je vindt ook een nummer op elke kaart die de moeilijkheidsgraad van die telling suggereert, zodat een beginner kan beginnen door alleen kaarten met een 1 te selecteren en later de kaarten met een 2 toe te voegen om het passend te maken voor je niveau van spelen. Dit maakt TINYRHYTHMOX voor vele jaren tot een creatieve tool.

Door TINYRHYTHMBOX-kaarten te combineren, kunnen we elke keer unieke patronen creëren, die kunnen worden vertaald naar duizenden oefeningen om vullingen, beats, techniek- en onafhankelijkheidsoefeningen en alles daartussenin te creëren!

Ik heb meer dan 2 uur en 10 minuten online lessen gemaakt met behulp van TINYRHYTHMBOX om je te helpen meteen aan de slag te gaan met dit soort oefeningen, of je nu een beginner of een professional bent.