OVER ONS

STEFAN VAN DE BRUG

Begonnen met lesgeven in de schuur bij mijn ouders toen ik 15 jaar oud was en inmiddels al sinds 2010 mijn eigen drumschool. Lesgeven is altijd mijn grootste passie geweest. Drummen is fantastisch, maar lesgeven is nog leuker! Momenteel geef ik meer dan 50 privelessen per week en sta ik al 5 jaar op rij in de TOP 5 drumdocenten van de Benelux volgens de Slagwerkkrant en werd ik in 2015 zelfs verkozen tot de nummer 1 van de Benelux!

Niet alleen voor lesgeven, maar ook voor leren heb ik een grote passie! Ik heb altijd les gehad van een paar van de beste drummers van Nederland, ben in 2017 naar Ierland gevlogen om te studeren met Mark Guiliana ( o.a. David Bowie ), Mike Johnston ( een van s’werelds beste docenten ) en Ash Soan ( o.a. Adele, Seal ) en in 2018 naar Duitsland voor een weekend Drumteachers Camp met de enige echte Benny Greb.

Ik vergeet nooit hoe het is om nieuwe dingen te leren en door mijzelf te blijven uitdagen, weet ik heel goed hoe leerlingen zich in de les voelen!

Naast het geven van drumlessen heb ik in 2018 mijn eigen drummethode, TINYRHYTHMBOX uitgebracht en heb ik samen met Oscar Knijff een online platform, Musicdott gelanceerd om muzieklessen en muziekscholen online te ondersteunen. Mijn passie voor leren en gezondheid uit zich ook in mijn Podcast voor muzikanten, De Finetuning Podcast.

OSCAR KNIJFF

Oscar heeft een IT-achtergrond. De afgelopen 20 jaar heeft hij diverse opdrachten uitgevoerd voor zowel grootzakelijke ondernemingen als MKB. Toch ontbrak er iets. Toen zijn twee kinderen bij Stefan drumlessen kregen, werd duidelijk dat hij zijn expertise wilde gebruiken om studenten van alle leeftijden maximale en slimme ondersteuning te bieden bij het leren maken- en spelen van muziek.